پژوهشگر تاریخ با مطالعه این سند به سهولت این نکته را دریافت می کند که کسب اطلاعات از دشمن در زمان مورد نظر (سال های دفاع مقدس) به سهولت و دقتی که امروزه با تجهیزات و وسایل مدرن انجام می گیرد امکان پذیر نبوده و منابع کسب اطلاعات درآن زمان محدود به مشاهدات عینی دیدبان ها با دوربین، عکس های هوایی (به ندرت) بازجویی اسیر و شنود بوده است. همچنین بعضی مواقع برای انجام عملیات آفندی، اقدام به اعزام نیروهای شناسایی و اطلاعاتی به عمق مواضع دشمن می شده است. در این گزارش نوبه ای اخباری به چشم می خورد که نشان می دهد از منابع موجود دشمن نیز استفاده شده است. (ص 7 متفرقه بند 2)
این گزارش نوبه ای اطلاعاتی به رغم وجود همین محدودیت ها تهیه شده و با کنار هم چیدن عناصر کوچکی از اخبار ریز تا مهم،سعی در بدست آوردن تحلیل از وضعیت دشمن و برنامه ریزی های او دارد.
حمایت های لجستیکی فرانسه و شوروی از عراق وهمکاری های آموزشی عراق با ایتالیا و بحرین و استفاده از بنادر و جزایر کویتی برای تخلیه بار و تجهیزات نظامی و.. از جمله اخبارعادی درطول دوران دفاع مقدس بود که در این گزارش نیز به چشم می خورد. این گزارش نوبه ای 11 برگ بوده که صفحات 5 تا 8 آن منتشر می گردد.