به گزارش تارنمای مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، سی ام آبان ماه سالروز شهادت راوی شهید مجید صادقینژاد می باشد. وی دوران تحصیل را در مدرسه مفید گذراند و در رشته ریاضی فیزیک از این مدرسه فارغالتحصیل شد.
شهید صادقینژاد بعد از انقلاب با تشکیل بسیج مستضعفین، به بسیج پیوست و در سن ۱۷ سالگی به جبهه اعزام شد. مجید پس از عضویت در سپاه، یکبار در کسوت امدادگر در عملیات شرکت کرد.
در سال ۱۳۶۳، در کنکور شرکت کرد و در رشته مکانیک دانشگاه علم و صنعت تهران پذیرفته شد. وی پس از مدتی به دفتر سیاسی سپاه رفت و بهعنوان راوی، فعالیتهای خود را ادامه داد.
وی در عملیاتهای کربلای ۴ و نصر ۸، به ترتیب راوی لشکر ۱۰ سیدالشهدا (ع) و لشکر ۷ ولیعصر (عج) خوزستان بود. این شهید عزیز، سرانجام در ۳۰ آبان ۱۳۶۶، درحالیکه با مجموعه فرماندهی لشکر برای شناسایی به ارتفاعات منطقه ماووت عراق اعزامشده بود، هدف نیروهای عراقی قرار گرفت و به شهادت رسید.
یدالله ایزدی راوی قرارگاه نجف اشرف در دفترچه راوی خود مربوط به عملیات نصر 8 چنین گزارش میدهد:
«راوی: برای تداركات یگانها از هلیكوپتر و قاطر استفاده میشد. تعداد قابل توجهی از قاطرها هم به علت وضعیت خاص منطقه و شیب زیاد سقوط میكردند و مشكلاتی در مسأله تداركات ایجاد میكردند. محدود بودن تعداد پدهای هلیكوپتر نیز باعث شده كه مسألهی تداركات به طور كامل حل نشود. (تا موقع احداث جاده)
حركت مرحلهی دوم برای تثبیت و حفط منطقه گردهرش تا تصرف منطقه بیشتر است، چون ماندن روی گردهرش دشمن را مصر به پاتك به روی گردهرش میكرد برداشتن یك گام دیگر تثبیت گردهرش را تضمین میكند.
چون تعداد پدهای روی گردهرش دو تا بود (پشت قله 1 و 3) تصمیم گرفته شد كه پد سومی بین قله 1 و 2 ایجاد شود.
برادر رحیم صفوی: اسم پد سوم را عدد نگذارید، اسم یك شهید بگذارید.
راوی: به پیشنهاد برادر رئوفی (مسئول لشكر 7 ولیعصر (عج)) قرار شد نام این پد هلیكوپتر را پد شهید صادقینژاد (راوی لشكر 7 بگذارند) كه پریروز در همان نزدیكی شهید شد.
این پیشنهاد مورد موافقت برادران رحیم صفوی و شوشتری قرار گرفت و پد سوم هلیكوپتر گردهرش به نام شهید صادقینژاد نام گرفت.
با اینكه مدتی كه برادر صادقینژاد در این لشكر بود، زمان بسیار كمی بود و لیكن برادر رئوفی (فرمانده لشكر 7 ولیعصر (عج)) سخت تحت تاثیر روحیات و اخلاق وی قرار گرفته و خاطراتی در مورد وی نقل میكرد. ایشان میگفت كه شب قبل از شهادت او با روحانی قدیمی لشكرصحبت میكرد و نكاتی راكه مطرح میكرد نشان دهنده تفكرات و بینش عمیق وی بود.»