سرلشکر صفوی در همایش «آزادسازی سرزمین مجاهدتهای خاموش» در بوشهر گفت: پیروزی بزرگ آزادسازی سنندج حاصل هماهنگی بین سپاه، ارتش و پیشمرگان کرد مسلمان بود.
وی در این همایش با بیان خاطراتی از این عملیات تاریخی گفت: در عملیات آزادسازی شهر سنندج ۲۸ ساله بودم که با همکاری شهیدان صیاد شیرازی و بروجردی پس از ۲۳ روز نبرد سنگین در بامداد ۲۳ اردیبهشت به پیروزی رسیدیم.
رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سلیمانی با اشاره به همکاری نیروهای مختلف در این عملیات تأکید کرد: این پیروزی بزرگ حاصل هماهنگی بین سپاه، ارتش و پیشمرگان کرد مسلمان بود.
شسرلشکر صفوی با بیان خاطراتی از شرایط دشوار نبرد خاطرنشان کرد: هنوز درگیریهای کردستان به پایان نرسیده بود که جنگ تحمیلی آغاز شد و ما را به جبهههای جنوب کشاند.
وی در ادامه با بیان خاطراتی از عملیات آزادسازی سنندج در اردیبهشت ۱۳۵۹ اظهار داشت: حدود ۷۰ تا ۸۰ رزمنده از استان بوشهر با طی مسافت طولانی و تحت شرایط دشوار به سنندج آمدند و در کنار همرزمان از سایر استانها، نقش تعیینکنندهای در آزادی این شهر ایفا کردند.
سرلشکر صفوی با اشاره به هماهنگی بین سپاه و ارتش در آن دوران خاطرنشان کرد: خود شاهد بودم که شهیدان بروجردی و صیاد شیرازی با سازماندهی نیروها و ایجاد ستاد مشترک عملیات، زمینه آزادی سنندج در ۲۳ اردیبهشت سال ۵۹ را فراهم کردند. این الگوی همکاری میان نیروهای نظامی باید همواره مورد توجه قرار گیرد.
وی با تأکید بر نقش بیبدیل خانوادههای رزمندگان افزود: اگر حمایت خانوادهها نبود، این پیروزیهای بزرگ محقق نمیشد. مردم استان بوشهر در ۸ سال دفاع مقدس، هم در زمین و هم در دریا، حماسهآفرینی کردند و امروز نیز همان روحیه در عرصههای سازندگی و پیشرفت استان مشهود است.
سرلشکر صفوی با تقدیر از حضور پرشور مردم در این برنامهها، تأکید کرد: تداوم راه شهدا و انتقال ارزشهای دفاع مقدس به نسل جوان، تضمینکننده آیندهای درخشان برای کشور خواهد بود.
در پایان این مراسم، از خانوادههای شهدا و پیشکسوتان عملیات آزادسازی سنندج تجلیل شد.