حجت‌الاسلام حاجی صادقی با تأکید بر اینکه با رفتن امام خمینی(ره)نظام ولایی از بین نرفت، گفت: امام مکتب اسلام ناب را بنا کرد و این مکتب همچنان زنده است. مخصوصاً بعد از امام نعمت بزرگ ولایت‌فقیه نصیب انقلاب شد.

 

به گزارش تارنمای مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، حجت‌الاسلام عبدالله حاجی صادقی نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران در تاریخ شفاهی خود که توسط مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس برگزار می‌شود، با اشاره به رحلت امام خمینی (ره) گفت: امام حق حیات بر گردن همه ما دارند. همان‌طوری که مقام معظم رهبری فرمودند «انقلاب امام تولد جدید اسلام ناب و بعثت جدید اسلام ناب بود.» ما تا قبل از امام نقاشی اسلام را داشتیم ولی هویت و ماهیت دینی نداشتیم. در زندگی فردی ما انسان‌های مؤمن و متدین بودند اما حقیقت دین که حاکمیت ولایت الله هست، نبود.

امام (ره) حق حیات بر گردن همه دارند

وی تصریح کرد: امام با انقلابش اسلام را تولد جدیدی بخشید و قرآن می‌گوید یکی از کارکردهای اسلام حیات دادن به شماها است. «يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا استَجيبوا لِلَّهِ وَلِلرَّسولِ إِذا دَعاكُم لِما يُحييكُم.» اگر شما را به این دین و این شریعت دعوت می‌کنم، اگر شما را به پیروی از پیامبر دعوت می‌کنم به خاطر این است که شما را حیات ببخشد و این حیات نه حیات نباتی است، نه حیات حیوانی بلکه حیات طیبه است که قرآن حاصل ایمان و عمل صالح را این حیات می‌داند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران با بیان اینکه امام اسلام را زنده کرد و با زنده شدن اسلام ما حیات پیدا کردیم، یادآور شد: اینکه انسان‌هایی که تمام گرایش‌ها و رفتارشان از جنس عالم مادی و شهوت‌ها بود با وقوع انقلاب و شروع جنگ تغییر کنند و در آن سخت‌ترین لحظات دفاع مقدس عاشقانه و با یک لذتی تن به دفاع از دین خدا بدهند. این به برکت امام بود.

وی با اشاره بر اینکه اولین و اساسی‌ترین و مبانی‌ترین نقش روحانیت در دفاع مقدس برای امام (ره) است، اظهار کرد: امام خمینی (ره) روحانی پرور، رزمنده پرور و مؤمن ساز بود. مؤمنی که طبق تعریف قرآن از دو ویژگی برخوردار است؛ یک. از لحاظ اندیشه‌ای استقامت فکری دارد، دو. به لحاظ عملی اهل جهاد با جان و مال است.

حجت‌الاسلام حاجی صادقی با تأکید بر اینکه با رفتن امام خمینی (ره) نظام ولایی از بین نرفت، گفت: باید بدانیم امام با 14 خرداد پرونده‌اش بسته نشد. امام مکتب اسلام ناب را بنا کرد و این مکتب همچنان زنده است. مخصوصاً بعد از امام نعمت بزرگ ولایت‌فقیه نصیب انقلاب اسلامی شد و کسی از جنس امام راه را ادامه داد. درحالی‌که بعد از رحلت پیامبر (ص) نظام ولایی از بین رفت و خلافت حاکم شد.

وی افزود: مسلمان‌ها بعد از رحلت پیامبر (ص)، 25 سال گرفتار آن وضعیت شدند و وقتی به بن‌بست رسیدند سراغ امام علی (ع) آمدند. آن‌ها به این نتیجه رسیدند اگر بخواهیم این انحرافات زدوده شود و به همان اسلام زمان پیامبر (ص) و نظام ولایی که مسلمان‌ها را از حضیض ذلت به اوج لذت می‌رساند، برگردیم باید به سراغ علی (ع) برویم. اما طاقت با علی (ع) ماندن را نیاوردند. بعد هم در طول تاریخ ما دیگر نظام ولایی نداریم. اما نظام ولایی ما در قالب نظام ولایت‌فقیه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357، بنیان‌گذاری شد.

امام خمینی (ره) ولایت الله را تجلی بخشید

نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران با بیان اینکه امام خمینی (ره) به دین حاکمیت بخشید و ولایت الله را تجلی بخشید، عنوان کرد: چون باورمان این است ولایت زمینی کننده و نازل‌شده توحید ربوبی است. توحید ربوبی خدا یعنی حاکمیت انحصاری خدا در قالب ولایت معصوم در مرحله اول و در زمان غیبت، ولایت‌فقیه تجلی پیدا می‌کند. مهم این است با رفتن امام این نظام ولایی از بین نرفت.

تا ولایت‌فقیه و حاکمیت ولایی استمرار دارد، امام زنده است

وی ضمن تأکید بر اینکه تا ولایت‌فقیه و حاکمیت ولایی استمرار دارد، امام زنده است، گفت: باید بدانیم تا زمانی که پیوند امت با ولایت و نظام ولایی را داریم عزت، عظمت و پیشرفت را در کشور خواهیم داشت. باید بدانیم استقامت و همراهی مردم، مادامی‌که مردم به این نظام ولایی با این پایبندی هستند خواهد بود.

حجت‌الاسلام حاجی صادقی با اظهار به اینکه امام (ره) نه‌تنها هم اسلام ناب را زنده کرد بلکه عالم را آماده نهضت ظهور کرد، افزود: ما برای ظهور دو شرط لازم داریم: 1- تولی 2- تبرّی. امام این را محقق کرد و فرمودند انقلاب اسلامی مقدمه ظهور است.

وی با اشاره به وفاداری مردم به امام خمینی (ره) در طول حیات و پس از رحلتشان گفت: در این انقلاب دست دشمن به امام نرسید، امام با مرگ طبیعی از دنیا رفت و بعد از امام وفادار به امام ماندند لذا امام در وصیت‌نامه‌اش می‌فرماید «من با تمام وجود به این مضمون شهادت می‌دهم که مردم زمان ما از مردم مدینه زمان پیامبر (ص) و از مردم عراق زمان امیرالمؤمنین (ع) بالاترند.»

تبعیت از امام عمده‌ترین انگیزه‌ی حضور، استقامت، ابتکار و مجاهدت رزمندگان

در ادامه نماینده ولی‌فقیه در سپاه پاسداران با اشاره به دوران دفاع مقدس اظهار کرد: عمده‌ترین انگیزه‌ی حضور، استقامت، ابتکار و مجاهدت رزمندگان ما تبعیت از امام بود. زمان دفاع مقدس رادیو صبح‌ها یک برنامه‌ای داشت که با رزمنده‌ها مصاحبه می‌کرد، وقتی از جوان رزمنده‌ای مصاحبه می‌کرد که چرا دانشگاه و زندگی با آسایش را رها کردی و به جبهه آمده‌ای؟ در جواب به دو دلیل اشاره کرد و گفت «به خاطر اسلام و امام». در دفاع مقدس رزمندگان ما برای اقامه دین خدا و دفاع از دین خدا آمدند. در حقیقت دفاع از کشور جزئی از دفاع از دین خدا هم بود.

وی به سقوط خرمشهر و واکنش امام بعد از باخبر شدن از این مهم اشاره کرد و گفت: بعدازاینکه حاج احمد آقا به امام می‌گویند «آقا خرمشهر دست عراقی‌هاست.» ایشان فرموده بودند «انشاء الله پس می‌گیریم.» وقتی این پیام به جمع رزمندگان منتقل شد موجب استواری، استقامت و روحیه در بین رزمندگان شد. یا وقتی امام پیام می‌دهند مهران باید آزاد شود. رزمندگان نگاه نمی‌کنند که چقدر نیرو دارند به میدان جنگ می‌روند تا مهران را از دست دشمنان آزاد کنند.

حجت‌الاسلام حاجی صادقی با اشاره به جمله حضرت امام خمینی (ره) که فرمودند «راه قدس از کربلا می‌گذرد» تصریح کرد: آن موقع ما متوجه نشدیم منظور امام (ره) از این جمله چیست اما الآن داریم می‌بینم که راه قدس از کربلا می‌گذرد و نگرانی دشمن این است که عراق به ایران دوم دارد تبدیل می‌شود و در حال تلاش است تا از این امر جلوگیری کند.

وی افزود: امام (ره) می‌فرمودند سنگرهای کلیدی را در دهه اول فتح می‌کنیم. آن موقع دنیا تحلیل کرد سنگرهای کلیدی کجاست؟ سازمان ملل را امام می‌خواهد بگیرد یا کاخ سفید را می‌خواهد بگیرد؟ اما الآن فهمیدند قلوب ملت‌هاست.

 

تنظیم‌کننده: زهرا جودکی

لینک کوتاه :
کد خبر : 3719

نوشتن دیدگاه

Security code تصویر امنیتی جدید

ارسال

  • مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس
  • آدرس دفتر مرکزی:تهران – خیابان شریعتی - خیابان شهید دستگردی(ظفر) - بعد از تقاطع شهید تبریزیان - پلاک77
  • تلفن تماس روابط عمومی:

02122909525-30 داخلی 245