بخشی از پیام حافظ اسد: این موضعگیری شما، خود پاسخ صریحی بود به تجاوز اخیر اسرائیل و پافشاریاش در زیر پاگذاردن و نقض قوانین و عهدنامه های بینالمللی و تمسخر آن رژیم نسبت به قطعنامههای سازمان ملل متحد.
به گزارش تارنمای مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، به دنبال موضعگیری قاطع دولت جمهوری اسلامی ایران در محکوم کردن الحاق بلندیهای جولان به سرزمینهای اشغالی رژیم صهیونیستی به دست نیروهای این رژیم، حافظ اسد رئیسجمهور سوریه امروز (۲۹/۱۱/۱۳۶۰)، پیام تشکری برای آیتالله خامنهای رئیسجمهور ایران، ارسال کرد.
در بخشی از پیام حافظ اسد خطاب به آیتالله خامنهای آمده است: خوشوقتم نظر خود را در خصوص قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل متحد که در اجلاس فوقالعاده مورخه ۵/۲/۱۹۸۲ مجمع مزبور پیرامون اقدام اسرائیل در الحاق بلندیهای جولان صادر گردید، اعلام نمایم.
بیهیچ تردیدی پشتیبانی کشور دوست جمهوری اسلامی ایران نسبت به طرح این قطعنامه از سوی کشورهای غیر متعهد، بهگونهای فعال و چشمگیر در موفقیت و تصویب آن نقش داشته و این امر در سایه حمایت بیدریغ و اندیشمند شما از آن طرح به انجام رسیده و بیش از هر چیز نشانگر ارزشهای اعتقادی است که سیاست دولت شما بر آن استوار است.
در بخش دیگری از پیام حافظ اسد درجشده است: این موضعگیری شما، خود پاسخ صریحی بود به تجاوز اخیر اسرائیل و پافشاریاش در زیر پاگذاردن و نقض قوانین و عهدنامههای بینالمللی و تمسخر آن رژیم نسبت به قطعنامههای سازمان ملل متحد.
اینجانب از سوی خود و ملت عربی سوریه، مراتب تشکر و سپاس خود را از پشتیبانی دوستانه کشور شما نسبت به دفاع از حق عرب تقدم میدارم.
اطمینان دارم حمایت ارزشمند شما که از سوی ملت و دولت ما و از سوی تمامی امت عرب با ستایشی فراوان روبرو گردیده در گسترش و تحکیم روابط فیمابین دو کشور ما بهطور خاص و میان کشور شما و دیگر کشورهای عربی بهطور عام نقش مؤثری خواهد داشت.
در پایان این پیام همچنین اضافهشده است: پشتیبانی و حمایت دائمی کشور شما از این قطعنامه در جهت حصول اهداف و آرمانهای اصلی محتوای آن، نقش سازنده و فعال شما را در پاسداری از وظایف سازمان ملل متحد در جلوگیری از تجاوز و اشغال سرزمینها و یافتن راهحلهای عادلانه برای کشمکشهای خطرناکی که صلح و امنیت بینالمللی را تهدید میکند، مشخص میسازد.
منبع:
سلیمانی خواه نعمتالله، روزشمار جنگ ایران و عراق: نبرد چزابه (کتاب هفدهم-جلد ۲)، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، تهران ۱۴۰۰، صص ۷۰۱، ۷۰۲