آیتالله خامنهای با اشاره به نو بودن سیاست ضد نظام سلطه در جهان، خاطرنشان کرد که سیاست ضد نظام سلطه، دارای عقبه و پشتوانه محکم استراتژیکی است که یکی از این پشتوانهها، حضور مردمی کمنظیر در انتخابات به عنوان مظهر عالی مردمسالاری است که نهتنها کم نشده، بلکه افزایش نیز یافته است.
به گزارش تارنمای مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب اسلامی، امروز (۹/۱۲/۱۳۸۸) در دیدار وزیر و مسئولان وزارت خارجه و سفرا و روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور؛ انقلاب اسلامی را پدیدآورنده یک منطق و سیاست نو در عرصه روابط بینالملل، با عنوان سیاست تعاملی ضد سلطه دانست و تأکید کرد که وظیفه سفیر و نماینده جمهوری اسلامی ایران، بهکارگیری دیپلماسی کیفی، قوی و کارآمد برای پیشبرد سیاست ضد نظام سلطه است که لازمه آن نیز ایستادگی منطقی بر اصول انقلاب اسلامی و مبانی شرعی و رودربایستی نداشتن نسبت به این اصول و مبانی است.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه اجرای عملی سیاست ضد نظام سلطه منحصر به جمهوری اسلامی است، گفت که در نظام سلطه، دو طرف وجود دارند که یکی سلطهگر و دیگری سلطهپذیر است، اما جمهوری اسلامی ایران از همان ابتدا صراحتاً اعلام کرده، سلطهگر نیست و سلطه هیچ کشوری را هم نمیپذیرد.
آیتالله خامنهای با اشاره به نو بودن سیاست ضد نظام سلطه در جهان و استقبال دولتها، شخصیتها و روشنفکران از این منطق جدید در عرصه روابط بینالملل، خاطرنشان کرد که سیاست ضد نظام سلطه، دارای عقبه و پشتوانه محکم استراتژیکی است که یکی از آنها، پشتوانه عظیم مردمی انقلاب است.
در کدام کشور سراغ دارید که بعد از گذشت ۳۱ سال، حضور مردم در مراسم سالگرد انقلاب، نهفقط کاهش نیابد، بلکه افزایش چشمگیر داشته باشد.
رهبر انقلاب اسلامی، پیشرفتهای خیرهکننده علمی و فناوری دانشمندان جوان ایرانی را یکی دیگر از پشتوانههای راهبردی سیاست ضد نظام سلطه برشمرد و خاطرنشان کرد که یکی دیگر از این پشتوانهها، حضور مردمی کمنظیر در انتخابات بهعنوان مظهر عالی مردمسالاری است که نهتنها کم نشده، بلکه افزایش نیز یافته است.
آیتالله خامنهای، حجم عظیمآبادانی و کارهای عمرانی در کشور در دولتهای مختلف و فعالیتهای گسترده اجتماعی را از دیگر پشتوانههای راهبردی سیاست ضد نظام سلطه دانست و تأکید کرد که همه این عقبههای استراتژیک، روحیهبخش و زمینهساز اعتمادبهنفس نماینده جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور است تا با اتکا بر آنها، سیاست جدید و نو ضد سلطه را بر پایه سه اصل عزت، حکمت و مصلحت بهپیش برد.
منبع:
امامی کورنده، احمد، روزشمار تحولات انقلاب اسلامی: حماسه نهم دی؛ پایان فتنه (جلد چهارم)، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، تهران ۱۴۰۲، صص ۱۱۳۷، ۱۱۳۸