مسئول دفتر رهبر معظم انقلاب در قم با اشاره به ویژگی های شخصیتی مرحوم سردار حاجی محمدزاده اظهار کرد: در زندگی ایشان استقامت بر رسیدن به هدف و عشق به امام (ره) پررنگ بود.
حجتالاسلام محمود محمدی عراقی مسئول دفتر رهبر معظم انقلاب در قم با اشاره به درگذشت مرحوم سردار ابراهیم حاجی محمدزاده گفت: ایشان را از قبل از انقلاب وقتی دانشجوی دانشگاه علم و صنعت بود میشناختم.
وی با بیان اینکه مرحوم حاجی محمدزاده پیش از پیروزی انقلاب تمام زندگیاش را در مبارزه با رژیم ستمشاهی گذراند، اظهار کرد: ایشان سالها در زندان رژیم شاه بود. زمانی که برای او انحراف سازمان مجاهدین خلق (منافقین) آشکار شد با اینکه ایشان با این سازمان از نزدیک همکاری میکرد از آنها بهکلی برید.
حجتالاسلام محمدی عراقی با ذکر اینکه مرحوم حاجی محمدزاده در طول زندگی خود در سه جبهه مبارزه میکرد، عنوان کرد: جبهه اول مبارزه با رژیم ستمشاهی است، یک جبهه مبارزه با گروههای ملحد و مارکسیست در زندان و جبهه سوم مبارزه با منافقین بود.
وی با تأکید بر اینکه مرحوم حاجی محمدزاده در آنچه عقیده داشت ثابتقدم بود، تصریح کرد: درواقع ایشان ملاحظه چیزی را نمیکرد. به یادم دارم در زندانهای رژیم، ایشان سعی میکرد حتی احکام شریعه اسلامی را رعایت کند و حاضر نبود با کسانی که نسبت به اسلام، نسبت به انقلاب و نسبت به امام (ره) نظر خوبی نداشتند، همسفره شود.
مسئول دفتر رهبر معظم انقلاب در قم در خصوص اقدامات مرحوم سردار حاجی محمدزاده بعد از انقلاب گفت: زندگی این بزرگوار بعد از انقلاب عمدتاً در مقابله با ضدانقلاب و بعد در دوران دفاع مقدس گذشت. ایشان عضو شورای فرماندهی سپاه بود و در دوران دفاع مقدس نقش مهمی داشت. دفتر سیاسی سپاه و همچنین دفتر مطالعات و تحقیقات دفاع مقدس را تأسیس کرد. برای اینکه افتخارات رزمندگان اسلام و سرداران سپاه اسلام فراموش نشود، بیش از 190 راویان جنگ را سازماندهی کرد و آموزش داد و در همه عملیاتها این راویان در کنار رزمندگان و فرماندهان حضور داشتند و محصول این کار بزرگ ایشان امروز صدها جلد کتاب در مورد عملیاتها و افتخارات دوران دفاع مقدس است.
وی افزود: در دوره بعد از جنگ هم ایشان در جبهه جنگ نرم بود. زندگی ایشان که باز هم در مبارزه با دشمنان خارجی و داخلی و تجزیهطلبها در میدان جنگ نرم انجام میگرفت.
حجتالاسلام محمدی عراقی اظهار کرد: در زندگی ایشان استقامت بر رسیدن به هدف و عشق به امام (ره) پررنگ بود. یادم نمیرود شبی که امام (ره) از دنیا رحلت کرد، ایشان با سوز دلی این شعر را میخواند: «بی همگان به سر شود، بی تو به سر نمیشود.»