اخبار

تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه عملیات مرصاد پاسخ روشن به ادامه جنگ پس از فتح خرمشهر بود، گفت: منافقین درواقع با عملیات مرصاد نشان دادند که برای اهداف خود که رسیدن به قدرت است حتی با دشمنان کاملاً روشن و آشکار ایران سازش می‌کنند.

 

ناصر ایمانی تحلیلگر مسائل سیاسی، درباره عملیات مرصاد و خیانت و اقدامات تروریستی سازمان منافقین اظهار داشت: بعد از فتح خرمشهر پیشنهادات و نظرات از سوی برخی‌ها مطرح شد که چرا امام دستور نمی‌دهند جنگ تمام شود. آن‌ها می‌گفتند که خاک ایران تقریباً از دست دشمن خارج‌شده و این ابهام و ایراد بعد از زمان جنگ و در شرایط فعلی به شکل شدیدتری ادامه دارد.

وی افزود: طرفداران این پیشنهاد، مرحوم امام، فرماندهان جنگ و مسئولان سیاسی کشور در آن دوران را متهم می‌کردند که 6 سال از 8 سال جنگ را با تعداد زیادی شهید و خسارات بسیار بیهوده ادامه دادیم. درحالی‌که اگر همان زمان بعد از فتح خرمشهر ما جنگ را تمام می‌کردیم 6 سال کشور کمتر در معرض انهدام بود و شهدای کمتری می‌دادیم.

وی افزود: به نظر من جواب این سؤال در عملیات مرصاد داده شد؛ یعنی جواب این سؤال را اتفاقاً همان زمان جنگ دادیم؛ بعدازاینکه ایران قطعنامه 598 را پذیرفت ما شاهد آن بودیم که بلافاصله ارتش عراق به خوزستان حمله وسیعی کرد. بعد از پذیرش قطعنامه 598 و بعدازآن هم ارتش عراق که البته توسط رزمندگان ایرانی دفع شد ما شاهد این بودیم که دست پروردگان صدام یعنی منافقین عملیات بزرگی به‌زعم خودشان با عنوان فروغ جاویدان را علیه ایران راه انداختند.

تحلیلگر مسائل سیاسی خاطرنشان کرد:‌ منافقین عملیات فروغ جاویدان را از خاک با تجهیزات و بودجه عراقی و پشتیبانی آنان و همراهی کشورهای غربی علیه ایران صورت دادند. عملیات مرصاد و عملیات ارتش عراق نشان داد که این تئوری که ما بعد از فتح خرمشهر می‌بایست جنگ را ادامه می‌دادیم برنامه درستی بود. چون اگر آن زمان هم ما جنگ را تمام می‌کردیم و اعلام آتش‌بس می‌کردیم همچنان که پس از قطعنامه 598 اعلام آتش‌بس کردیم اما عراق به این موضوع پایبند نبود؛ بنابراین این نکته مهمی در مورد عملیات مرصاد و شناخت دشمن است.

ایمانی تصریح کرد: منافقین درواقع با عملیات مرصاد نشان دادند که برای اهداف خود که رسیدن به قدرت است حتی با دشمنان کاملاً روشن و آشکار ایران سازش می‌کنند و عامل دست آنان می‌شود.

وی با اشاره به حمایت کشورهای غربی از سازمان منافقین گفت: ممکن است در ذهن برخی‌ها این باشد که آمریکا و کشورهای غربی را دشمن واقعی جمهوری اسلامی ندانند اما هیچ‌کس در زمان 8 سال دفاع مقدس این تردید را نداشت که صدام و ارتش صدام دشمن واقعی ایران هستند که بدون دلیل به ایران حمله کردند و بخش‌هایی از خاک ایران را اشغال و رسماً اعلام کردند که بخش‌هایی از خاک ایران متعلق به عراق است.

ایمانی افزود: منافقین حتی با صدام هم هم‌پیمان شدند. به عبارتی اطلاعاتی که در سال‌های جنگ از وضعیت کشور و نیروهای نظامی به صدام می‌دادند و در انتها به ایران نیز حمله مسلحانه صورت دادند و این نشان‌دهنده این بود که منافقین کاملاً یک نیروی سرسپرده و آلت دست دشمنان قسم‌خورده ایران است.

وی خاطرنشان کرد: سازمان منافقین در اصل به لحاظ مبانی فکری یک سازمان کاملاً التقاطی است و این التقاط از زمان کودتای ایدئولوژیکی که در این سازمان قبل از انقلاب به وجود آمد خود را نشان داد و اسم آن کودتا نیز معروف به کودتای تقی شهرام بود و کودتای مارکسیستی که منجر به شهید شدن برخی از نیروهای مسلمان در آن سازمان شد.

تحلیلگر مسائل سیاسی یادآور شد: از آن زمان کاملاً مشهود بود سازمان منافقین کاملاً التقاطی شده است اگرچه قبل از آن‌هم آثار التقاط برای کسانی که افکار این‌ها را شناسایی می‌کردند مانند شهید مطهری مشهود بود. چراکه بنیان‌گذاران افکار صحیحی به لحاظ ایدئولوژیک نداشتند.

وی با بیان اینکه کودتای ایدئولوژیکی از سال 55 رسماً کلید خورد، گفت: سازمان منافقین همچنان درگیر التقاط باقی ماند و حتی بعدازاینکه در بعد از انقلاب ادعا می‌کردند که از این کودتا خلاصی پیدا کردند اما تاریخ نشان داد که این ظاهر موضوع است.

ایمانی با بیان اینکه مسئله گروهک منافقین مسئله التقاط و ایدئولوژیک نیست، گفت: این گروهک یک گروهک مخوف قدرت‌طلب و جاه‌طلب است و بر اساس مبانی فکری حرکت نمی‌کند چراکه اگر بر اساس مبانی ایدئولوژیک حتی مارکسیسم حرکت می‌کرد با دشمن‌ترین دشمنان ایران در آن زمان که صدام و عراق که رسماً خاک ایران را اشغال کرده بودند هم‌پیمان نمی‌شد چراکه آن زمان بحث بر روی جمهوری نبود بلکه آن‌ها بر سر ایران جنگ داشتند و خاک ایران را اشغال کردند و این نشان‌دهنده این است که این گروهک بسیار جاه‌طلب و قدرت‌طلب است که برای رسیدن به قدرت هر کاری را مجاز و مباح می‌داند.

وی گفت: ما سازمان‌‌های چپی داشتیم که رسماً چپ بودند. مانند چریک‌های فدایی اقلیت یا اکثریت مانند توده‌ای‌ها یا سازمان‌های متعددی که قبل و بعد از انقلاب به‌عنوان سازمان‌های مارکسیستی وجود داشتند اما آن‌ها به‌طور رسمی آلت دست صدام قرار نگرفتند درحالی‌که منافقین به این سمت رفتند.

ایمانی با تأکید بر اینکه گروهک منافقین یک فرقه مخوف و قدرت‌طلبی است که از درون مضمحل می‌شود، گفت: نسل قبلی سازمان دیگر رشد نکرد و نتوانست نسل جدیدی را پرورش دهد. به عبارتی به انقطاع نسلی رسید و علت آن‌هم به دلیل وضعیت التقاطی حاکم در گروهک بود.

وی خاطرنشان کرد: به هر دلیلی اگر سران فعلی گروهک منافقین از بین بروند ا‌ن‌شاءالله دیگر نسل بعدی در مدیریت و سازمان‌دهی این گروه وجود نخواهد داشت چون سن متوسط این گروهک بالای 50 سال است و هیچ نسل جدیدی دیگر به گروهک منافقین نپیوسته است. اما اگر کسی معارض با نظام جمهوری اسلامی و یا التقاطی و یا حتی دارای افکار تندروگانه چپ هم باشد عضو گروهک منافقین نخواهد بود.

تحلیلگر مسائل سیاسی در پاسخ به این سؤال که اگر منافقین قدرت را در اختیار داشتند چه وضعیتی را شاهد بودیم، گفت: من امیدوار هستم و از خداوند طلب مرگ می‌کنم که آن روز را نبینم.

ایمانی با بیان اینکه آحاد مردم ایران با هر گرایش سیاسی و حتی آن‌هایی که به انقلاب اسلامی نقد دارند قطعاً یقین دارند که این گروهک هیچ‌گاه نخواهد توانست بر ایران مسلط شود، گفت: به فرض محال اگر چنین وضعیتی پیش بیاید ما اولاً شاهد وابستگی شدید کشور به قدرت‌های جهانی خواهیم بود وابستگی که رژیم شاه در مقایسه با آن ناچیز است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون نیز گروهک منافقین یک گروهک کاملاً وابسته محسوب می‌شود، گفت: این گروهک به لحاظ مادی، تشکیلاتی و تبلیغاتی به کشورهای غربی وابسته است و اگر این‌ها بر کشور حاکم شوند ما یک کشور کاملاً وابسته بدتر از زمان شاه به قدرت‌های جهانی خواهیم داشت و در ثانی با کشوری مواجه خواهیم شد که هیچ‌گونه آزادی حتی کوچک‌ترین آزادی برای مردم نخواهد بود و آنچه قبلاً در کشورهای سوسیالیستی، کمونیستی همچون شوروی سابق حضور داشت در ایران نیز حاکم خواهد شد.

ایمانی دلیل حمایت‌های اروپایی از گروهک منافقین را ضربه زدن به جمهوری اسلامی عنوان و تصریح کرد: تمام کشورهایی که از گروهک منافقین حمایت می‌کنند به‌هیچ‌عنوان به دنبال این نیستند که گروهک منافقین را به‌عنوان بدیل جمهوری اسلامی قرار دهند. آن‌ها می‌دانند که گروهک منافقین چه چیزی است و صرفاً هرکسی را که بتواند به تضعیف جمهوری اسلامی و یا نابودی آن کمک کند حمایت می‌کنند. منافقین نیز اکنون ممکن است امکانات اطلاعاتی در اختیار غربی‌ها قرار دهند بنابراین غربی‌ها تا روزی که بتوانند از این سازمان برای رسیدن به مقاصد خود استفاده کنند حمایت‌هایی را صورت می‌دهند اما اگر روزی بحث تغییر نظام مطرح باشد تردیدی نکنید که گروهک منافقین برای غربی‌ها جزو آخرین گزینه هم نخواهد بود و آنان ماهیت این فرقه را کاملاً می‌شناسند.

 

منبع: فارس

لینک کوتاه :
کد خبر : 3542