اخبار
نویسنده کتاب «محصلان مدرسه عشق»:
دکتر حسین احمدی بیان کرد: من سعی کردم کتاب «محصلان مدرسه عشق» را کاملاً به شکل علمی و مستند بنویسم. این کتاب پایه و بنیادی است ولی ایکاش فیلم های بیشتری با محوریت دانش آموزان می ساختیم که جوانان امروز ما خیلی راحت بتوانند به قهرمانان گذشته شان ارجاع بدهند و آنها را بهتر بشناسند.

دکتر حسین احمدی بیان کرد: من سعی کردم کتاب «محصلان مدرسه عشق» را کاملاً به شکل علمی و مستند بنویسم. این کتاب پایه و بنیادی است ولی ایکاش فیلم های بیشتری با محوریت دانش آموزان می ساختیم که جوانان امروز ما خیلی راحت بتوانند به قهرمانان گذشته شان ارجاع بدهند و آنها را بهتر بشناسند.

دکتر حسین احمدی مولف و نویسنده کتاب «محصلان مدرسه عشق» در آیین رونمایی از این کتاب گفت: روزی که من تصمیم گرفتم این کتاب را بنویسم معلم بودم اما در طول جنگ دانش‌آموز بودم و این عِرق دانش‌آموزی به من این انگیزه را می‌داد که صحنه های حماسه دوستانم را به تصویر بکشم.

وی با تاکید بر اینکه تاریخ هر سرزمینی گوهر ناب آن سرزمین است و قهرمانان آن سرزمین ستارگان آسمان معرفت و شناخت آن سرزمین هستند، اظهار کرد: اگر ما تاریخ را خوب تدریس نکردیم و یا آن را بخوبی درک نکنیم، دچار بحران های هویتی می شویم.

نویسنده کتاب «محصلان مدرسه عشق» با بیان اینکه جنگ امروز ما جنگ هویت است، تصریح کرد: ما باید سعی کنیم با برنامه ریزی دقیق و همه جانبه و با راهبردی دقیق و ملی جوانانمان را از یک بحران هویتی نجات بدهیم و این یک واقعیتی است که در عرصه بین المللی و در عرصه آموزشی وجود دارد.

وی با اظهار به اینکه امروز ما نیازمند روایت های خیلی بیشتری از جنگ به خصوص برای نوجوانانمان هستیم، بیان کرد: من سعی کردم کتاب را کاملاً به شکل علمی و مستند بنویسم. این کتاب پایه و بنیادی است ولی ایکاش فیلم های بیشتری با محوریت دانش آموزان می ساختیم که جوانان امروز ما خیلی راحت بتوانند به قهرمانان گذشته شان ارجاع بدهند و آنها را بهتر بشناسند.

احمدی متذکر شد: این یک نکته ای است که من به عنوان یک معلم می گویم احساس خطر می کنم چون ما تاریخ را جدی نگرفتیم و این شاید در آینده می تواند به ما ضربه زیادی بزند. بهتر است که ما در حوزه تاریخ نگاری جنگ دقت و ظرافت بیشتری به خرج بدهیم و سعی کنیم آنچه را که بوده است ثبت کنیم.

وی به حماسه و ایثار و فداکاری های دانش آموزان در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و بر تبلیغ و شناساندن این اسطوره‌های واقعی جنگ به نوجوانان عصر حاضر و نسل آینده تاکید کرد و گفت: بنده که خودم خیلی کوتاه در صحنه جنگ بودم وقتی که داشتم این کتاب را می‌نوشتم، باورم نمی شد که یک نوجوان مثلاً پانزده، شانزده ساله دارد غواص می شود، دارد تخریب چی می شود، دارد در میدان مین مثلاً مترها معبر را برای یک لشکر باز می‌کند و یک لشکر یا یک گردان امیدش به این تخریب‌چی است که معبر باز شود.

نویسنده کتاب «محصلان مدرسه عشق» افزود: کم کم داشت باورم می شد شاید داستان است شاید افسانه است، ما اگر نگوییم و ثبت نکنیم شاید در آینده همه اینها را متأسفانه به دامن افسانه و اسطوره بسپاریم چون متأسفانه تاریخ یک پیوند نزدیک با ادبیاتمان دارد، اگر مواظبت نکنیم خیلی زود قهرمانان تاریخی ما به عرصه افسانه و اسطوره می‌روند و بعد آن موقع غیرقابل باور می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه دانش آموزان به جنگ آمدند و هویت جدیدی پیدا کردند، تاکید کرد: امروز هم می‌توانیم دست به دست آموزش و پرورش داده و نوجوانان و جوانان را از این وضعیت که احساس بی هویتی می کنند به سر منزل مقصود رهنمون نماییم.

احمدی در خاتمه اظهار کرد: امیدوارم که این گام اول نباشد و مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در راستای برجسته کردن نقش اقشار در جنگ گام‌های مؤثرتری را بردارد.

لینک کوتاه :
کد خبر : 1521