سرلشکر رحیم صفوی آسیبشناسی و درعینحال تلاش برای گسترش خاطره گویی را دو رکن اساسی در نهضت خاطره گویی دانست و گفت: باید بررسی کنیم و ببینیم چگونه میشود نهضت خاطره گویی را در استانها نیز گسترش دهیم.
به گزارش تارنمای مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، ششمین همایش فصلی نهضت خاطره گویی با عنوان راهبردهای ایران و رژیم بعث عراق پس از فتح خرمشهر امروز دوشنبه یکم خردادماه به میزبانی مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس با حضور فرماندهان حاضر در دفاع مقدس و پیشکسوتان بسیج، سپاه پاسداران، ارتش جمهوری اسلامی، جهاد سازندگی و فراجا برگزار شد.
در این مراسم سردار سید یحیی صفوی سرلشکر صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا، رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس، سردار سرتیپ بسیجی محمدرضا نقدی معاون هماهنگکننده کل سپاه پاسداران، سردار علی فضلی جانشین معاونت هماهنگکننده سپاه پاسداران، امیر سرتیپ 2 عبدالحسین مفید از امیران ارتش جمهوری اسلامی ایران، سردار عبدالله عراقی رئیس پژوهشکده دفاع مقدس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سلیمانی و رئیس نهضت خاطره گویی، سردار فتحالله جعفری مسئول موسسه شهید حسن باقری، سردار یعقوب زهدی معاون تخصصی قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء (ص) و سردار علیمحمد نائینی مشاور فرمانده کل سپاه و رئیس مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس سخنرانی کردند.
سرلشکر صفوی یکی از رمزهای عاقبت بخیری را اطاعت از رهبری برشمرد و تأکید کرد: یکی از نکات قابلتوجهی که رهبر معظم انقلاب فرمودند نهضت خاطره گویی است و این همایش نیز بر این اساس تشکیل شده است.
وی آسیبشناسی و درعینحال تلاش برای گسترش خاطره گویی را دو رکن اساسی در نهضت خاطره گویی دانست و گفت: باید بررسی کنیم و ببینیم چگونه میشود نهضت خاطره گویی را در استانها نیز گسترش دهیم.
دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به وظایفی که در حوزه خاطره گویی و خاطرهنویسی بر عهده بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس است، متذکر شد: مأموریتی که رهبر معظم انقلاب بر عهده ما نهادهاند مربوط به مجموعه نیروهای مسلح است و بیرون از این مجموعه وظیفه بنیاد حفظ آثار است؛ بنابراین باید دقت لازم را در این مورد داشته باشیم و هر یک به وظایف خود بهخوبی عمل کنیم.
وی با تأکید بر مطالعه آثار پژوهی دیگر کشورها گفت: باید کتابهایی که دقیق و مستند هستند همچون آثاری که خاطرات و گفتههای فرماندهان عراقی در آنها بیان شده و مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس نیز آثاری در این حوزه دارد همچون کتابهای «فرماندهان صدام» و «ویرانی دروازه شرقی» مطالعه کنیم، همچنین اسناد مربوط به جنگ ایران و عراق را که در عراق و دیگر کشورها میباشد جمعآوری کنیم تا در بیان حوادث و وقایعی که در طول جنگ رخ داده، بهصورت مستند و دقیق بیان کنیم.