اسناد
این سند، بیانگر آن است که دکترین رزم پیشین، که بر حجم آتش و اتکاء به زرهی و استفاده از پشتیبانی هوایی استوار بوده، عملا در آستانه اولین اقدام برای آزادسازی سرزمین‌های اشغال شده، نیازمند به تجدید نظر و بازنگری بوده است و نمی شد به اتکاء آموزه های استاندارد و کلاسیک رایج در آن زمان، به دفاع از میهن و آزادسازی مناطق اشغالی پرداخت.

 

باگذشت یک سال از تجاوز نظامی عراق به جمهوری اسلامی ایران و درآستانه عملیات ثامن الائمه (شکست حصرآبادان) نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در نامه ای به وزارت دفاع ملی از کمبود مهمات شکایت می کند.

این نامه که سندی بر مظلومیت و مقاومت غیور مردان ایرانی با چنگ و دندان دربرابر دشمن متجاوز است ، نشان می دهد که نیروهای مسلح در تامین گلوله خود نیز دچار مشکل بوده­ اند.

این سند، بیانگر آن است که دکترین رزم پیشین، که بر حجم آتش و اتکاء به زرهی و استفاده از پشتیبانی هوایی استوار بوده، عملا در آستانه اولین اقدام برای آزادسازی سرزمینهای اشغال شده، نیازمند به تجدید نظر و بازنگری بوده است و نمی شد به اتکاء آموزه های استاندارد و کلاسیک رایج در آن زمان، به دفاع از میهن و آزاد سازی مناطق اشغالی پرداخت.

این نامه را معاونت عملیات و اطلاعات ستاد نیروی زمینی ارتش در تاریخ 29/ 6/ 1360 یعنی یک هفته قبل از عملیات ثامن الائمه تهیه، و سرهنگ ایرج سپهر از طرف فرماندهی نیروی زمینی ارتش ( سرتیپ ظهیرنژاد) آن را امضاء نموده است. رونوشت این نامه به رکن 4 سماجا ( مدیریت منابع) ؛ مدیر عامل سازمان صنایع دفاع؛ معاونت لجستیک نیروی زمینی (مدیریت آماد) و فرماندهی لجستیک نیروی زمینی ارتش (مدیریت مهمات) ارسال گردیده است.

لینک کوتاه :
کد خبر : 2818